Tikejimas dievu ir mintys apie laimę

Tikejimas dievu

Ar esate girdėję, kad tikejimas dievu sustiprėja ypač tada, kai artėja minipaskol.lt grąžinimo terminas. O Haruki Murakami tikejimas dievu išblėso dėl to, kad jis pasirinko mokslo stebuklus. O ką pasirenkame mes savo lekiančiame kaip greitasis traukinys gyvenime? Ar dar tebetikime dievu?

O gal jis tiesiog… per lėtas? Gal mums reikia laimės, meilės čia ir dabar, tuoj pat, todėl nusigręžiame nuo dievo ir neriame į psichologinių knygų, dvasinių guru ir įvairiausių šamanų ir šarlatanų pinkles? O gal mes tiesiog neturime laiko nei dievui, nei meilei? Dažnai svarstau, kodėl būna sunku prisiversti daryti tai, kas man suteikia laimės? Labai dažnai žinau, kurie sprendimai padarytų mane linksmesniu, geresniu žmogumi, bet vis tiek turiu paraginti save juos vykdyti.

Kasdien tenka kovoti su savimi, kad pabučiuočiau, kad išsimiegočiau, kad nustočiau tikrinti elektroninį paštą ir naršyti ‘Facebook’ ieškodama labai svarbių ir viską išspręsiančių naujienų. Kasdien sau primenu, kad priimčiau pasaulį ir žmones tokius, kokie jie yra, o iš savęs tikėčiausi daugiau. Prašau, kad dievas man suteiktų stiprybės padaryt daugiau.

Parašykite komentarą